Darbeciler ambulanstaki saÄŸlık görevlisine de acımadı   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 08-16-2013 (13:30)   Son Mesaj: 08-16-2013 (13:30)    Cevap: 0    Gösterim: 516  

    08-16-2013

    Darbeciler ambulanstaki sağlık görevlisine de acımadı

    Darbeciler ambulanstaki sağlık görevlisine de acımadı
    Darbeciler ambulanstaki sağlık görevlisine de acımadı

    Mısır'da katliam her kesimden insanı kapsamaya devam ediyor. Adeviye ve Nahda meydanlarında bulunan yaralılara yardıman gelen bir ambulansın saÄŸlık görevlisi, başından ve omurgasından vurularak öldürüldü. Polis ‘yanlışlıkla oldu' dedi.

    Mısır'da katliam her kesimden insanı kapsamaya devam ediyor. Adeviye ve Nahda meydanlarında bulunan yaralılara yardıman gelen bir ambulansın saÄŸlık görevlisi, başından ve omurgasından vurularak öldürüldü. Polis ‘yanlışlıkla oldu' dedi. Mısır'da yüzlerce kiÅŸiyi öldürürken kadın çocuk ayırt etmeyen darbeciler ve yanlıları, Adeviye ve Nahda meydanlarında bulunan yaralıları tedavi etmek için gelen bir ambulansta bulunan saÄŸlık görevlisine de acımadı. Polis tarafından başından ve omurgasından vurulan Ä°brahim Mustafa Seyyid, yaralılara yardım etmek isterken hayatını kaybetti.

    POLİS: YANLIŞLIKLA ÖLDÜ

    Darbe karşıtı olan kiÅŸilere kadın,çocuk, bebek, sivil demeden mermi yaÄŸdıran polis, yaraladıkları darbe karşıtlarının tedavi olmasına da izin vermedi. Tek suçları darbeyi protesto etmek isteyen sivillerin üzerine mermiler yaÄŸdıran polisin açıklaması ise ÅŸaka gibi. Polis, ölen ambulans görevlisinin yanlışlıkla gelen bir mermiyle öldüğünü söylerken arkadaÅŸları yanlışlıkla ölen birisine nasıl olurÂ* da hem başından hem de omugasından vurulabileceÄŸini belirtiyor.



    Kaynak: Haber7





    Darbeciler ambulanstaki sağlık görevlisine de acımadı Yorumları