Prenses Kate doÄŸuma alındı   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 07-22-2013 (13:27)   Son Mesaj: 07-22-2013 (13:27)    Cevap: 0    Gösterim: 393  

    07-22-2013

    Prenses Kate doğuma alındı

    Prenses Kate doğuma alındı
    Prenses Kate doğuma alındı

    İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William'ın eşi Kate'in doğuma alındığı açıklandı. İngiltere kraliyet tahtının üçüncü sıradaki varisi olacak bebeğin cinsiyeti bilinmiyor.

    Ä°ngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William'ın eÅŸi Kate'in doÄŸuma alındığı açıklandı. Ä°ngiltere kraliyet tahtının üçüncü sıradaki varisi olacak bebeÄŸin cinsiyeti bilinmiyor. VÄ°DEO İÇİN TIKLAYIN Çiftin resmi konutu Kensington Sarayı'ndan yapılan açıklamada, "Kate'in bu sabah erken saatlerde Londra'daki St. Mary's Hastanesi'ne getirildiÄŸiÂ*ve doÄŸumun erken aÅŸamasında olduÄŸu" kaydedildi. Cambridge Dükü William'ın da eÅŸiyle hastaneye geldiÄŸi belirtildi.

    Kraliyet bebeÄŸinin doÄŸumunun kamuoyuna duyurulmasınınÂ*yıllardır süren kraliyet geleneÄŸiyle yapılması bekleniyor. Buna göre, doÄŸumdan sonra bebeÄŸin cinsiyeti ve kilosu Buckingham Sarayı'nın ambleminin üzerinde bulunduÄŸu bir kağıda yazılacak. Kraliyet yetkilileri bu kağıdı, çok sayıda basın mensubunun da bekleyeceÄŸi hastanenin önündeki arabaya verecek ve kağıt Buckingham Sarayı'na gönderilecek. Kağıdın Buckingham Sarayı'na ulaÅŸtırılması ve Kraliçe'nin doÄŸumla ilgili bilgilendirilmesinin ardından, bebeÄŸin cinsiyeti kamuoyu ile paylaşılacak. Ayrıca, Buckingham Sarayı'nın giriÅŸine kamuoyunun görebileceÄŸiÂ*doÄŸumla ilgili duyuru asılacak.

    Kate ile William, Londra'daki Westminster Katedrali'nde 29 Nisan 2011'de görkemli bir düğünle evlenmiÅŸti. Kraliyet tahtı varisliÄŸiyle ilgili geçenÂ*yıl yapılan kanun deÄŸiÅŸikliÄŸine göre, Kate ile William'ın ilk çocukları kız olursa, tahtın varisi olabilecek ve prenses unvanı alacak.







    Prenses Kate doğuma alındı Yorumları