Amerikalı Türklerden ABD Kongresi'nde iftar   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 07-19-2013 (13:35)   Son Mesaj: 07-19-2013 (13:35)    Cevap: 0    Gösterim: 331  

    07-19-2013

    Amerikalı Türklerden ABD Kongresi'nde iftar

    Amerikalı Türklerden ABD Kongresi'nde iftar
    Amerikalı Türklerden ABD Kongresi'nde iftar

    ABD'de faaliyet gösteren çok sayıda Türk derneğinin çatı kuruluşu Türkî Amerikan Birliği (TAA), Kongre'de iftar yemeği programı düzenledi.

    ABD'de faaliyet gösteren çok sayıda Türk derneÄŸinin çatı kuruluÅŸu Türkî Amerikan BirliÄŸi (TAA), Kongre'de iftar yemeÄŸi programı düzenledi. Kongre binasında ilk kez iftar yemeÄŸi verdiklerini belirten TAA BaÅŸkanı Faruk Taban, Ramazan ayının dostluk ve dayanışma çizgisine uygun bir program ortaya koymaya çalıştıklarını söyledi. Â* Ä°ftar programına ABD'nin önde gelen senatör ve milletvekilleri katıldı.

    Ä°ftar öncesi yaptıkları konuÅŸmalarda birlik mesajı veren davetliler, Ramazan'ın bir araya gelme ve yardımlaÅŸma adına bir fırsat olduÄŸunu dile getirdi.Â*Düzenlenen program hakkında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Senato Dış Ä°liÅŸkiler Komitesi BaÅŸkanı Richard Lugar, Ramazan'ın tam anlamıyla ailelerin bir araya geldiÄŸi bir ay olduÄŸunu ifade etti.

    Organize edilen iftar programının bir parçası olmaktan memnuniyet duyduÄŸunu belirten Lugar ?YaÅŸantımızı, aile ve arkadaÅŸlarımızla iliÅŸkilerimizi bozan ve kötüleÅŸtiren alkol ve diÄŸer maddeleri kullanmadığımız bir ay olduÄŸu için Ramazan'a minnettarız.? ifadelerini kullandı. Â*

    Kaynak: CÄ°HAN





    Amerikalı Türklerden ABD Kongresi'nde iftar Yorumları