Ne İsrail ne İran en büyük düşmanımız İhvan   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 07-12-2013 (13:27)   Son Mesaj: 07-12-2013 (13:27)    Cevap: 0    Gösterim: 515  

    07-12-2013

    Ne İsrail ne İran en büyük düşmanımız İhvan

    Ne İsrail ne İran en büyük düşmanımız İhvan
    Ne İsrail ne İran en büyük düşmanımız İhvan

    Dubai Polis Şefi Dahi Halfan Tamim'den tartışma yaratacak sözler.

    Dubai Polis Şefi Dahi Halfan Tamim'den tartışma yaratacak sözler. Dubai Televizyonundan Zine Yazcı'ya konuşan Dubai Polis Şefi Dahi Halfan Tamim, Araplar açısından en büyük düşmanın ne İsrail ne de İran olduğunu en büyük düşmanın İhvan (Müslüman Kardeşler) olduğunu ileri sürdü.

    Beşşar Esed yanlısı ünlü spiker Zine Yazcı'nın "size göre Araplar için hangisi en büyük düşman; İsrail mi, İran mı yoksa ihvan mı? sorusuna şu cevabı verdi:

    "İsrail'le şu an savaş halinde değiliz, Arapların İsrail'e direnecek güçleri yok, İran da boş tehditler savuruyor, oysa İhvan, bir çok yerde, bir çok alanda Araplar için en büyük tehdit, bu tehditlerini sosyal paylaşım sitelerinde de sürdürüyorlar, bekleyin biz geliyoruz, diye tehdit ediyorlar."

    Dubai Polis Şefi Tamim; "önümüzdeki beş yıl içerisinde İhvan diye bir şey kalmayacak, Arap Körfezi İhvan için büyük bir mezara dönüşecek. Körfez ülkelerine düşmanlık yaptıkları müddetçe asla başarılı olamazlar" dedi.

    Kendi Twitter hesabını sırf İhvan'a sataşmak ve hakaret etmek için kullanan Halfan, Mursi Hükümeti'nin devrilmesinden sonra "artık twitter hesabımı kullanmama gerek kalmadı" diye twit atmayı bırakmıştı.

    Dubai emniyetinden sorumlu Dahi Halfan döneminde Hamas'ın liderlerinden Muhammed Mabhuh, İsrailli ajanlar tarafından öldürülmüştü.

    Dubaili Polis şefi'nin adı bir dönem Beşşar Esed'in ablası Büşra Esed'le anılmıştı.

    Mısır'daki askeri darbeye destek veren BAE'de son olarak onlarca ihvan mensubu "darbeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

    Kaynak: Turk Arab News





    Ne İsrail ne İran en büyük düşmanımız İhvan Yorumları