Dövüşçülüğüne güvenen tacizci feci dayak yedi   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 07-09-2013 (13:33)   Son Mesaj: 07-09-2013 (13:33)    Cevap: 0    Gösterim: 365  

    07-09-2013

    Dövüşçülüğüne güvenen tacizci feci dayak yedi

    Dövüşçülüğüne güvenen tacizci feci dayak yedi
    Dövüşçülüğüne güvenen tacizci feci dayak yedi

    Brezilya'da bir kadını taciz eden, ardından da kadının arkadaşlarıyla kavgaya tutuşan dövüş sporcusu, feci şekilde darp edildi. Ağır yaralanan dövüşçü, hastaneye kaldırıldı.

    Brezilya'da bir kadını taciz eden, ardından da kadının arkadaşlarıyla kavgaya tutuşan dövüş sporcusu, feci şekilde darp edildi. Ağır yaralanan dövüşçü, hastaneye kaldırıldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Olay, benzinliğe gelen dövüşçü Maiquel Falcao'nun kadını öpmek istemesi ve kadının reddetmesi ile başlıyor. Falcao kadın kendisini reddedince bu sefer de kadına vurarak tepki gösteriyor. Olay sonrası genç kadının sevgilisi ve arkadaşları ise benzinliğe gelerek Falcao ve arkadaşları ile kavgaya başlıyor.

    Benzinliğin dışına taşınan kavgada genç kadının arkadaşları ve sevgilisi ise sopalarla Falcao'ya vurmaya devam ediyor. Kavga sonrası Falcao ve arkadaşları ise ağır şekilde yaralanarak hastaneye kaldırılıyor.

    (İHA)







    Dövüşçülüğüne güvenen tacizci feci dayak yedi Yorumları