Ezher'in hocalarından Mursi'ye kefenli destek   Konuyu açan: Tavanarasi   Ä°lk Mesaj: 07-04-2013 (13:33)   Son Mesaj: 07-04-2013 (13:33)    Cevap: 0    Gösterim: 309  

    07-04-2013

    Ezher'in hocalarından Mursi'ye kefenli destek

    Ezher'in hocalarından Mursi'ye kefenli destek
    Ezher'in hocalarından Mursi'ye kefenli destek

    Mısır'da halk yönetime el koyan orduya karşı sokağa döküldü. Cumhurbaşkanı Mursi'ye destek gösterileri devam ederken, en büyük destek ise El Ezher'in hocalarından geldi.

    Mısır'da halk yönetime el koyan orduya karşı sokaÄŸa döküldü. CumhurbaÅŸkanı Mursi'ye destek gösterileri devam ederken, en büyük destek ise El Ezher'in hocalarından geldi. Mısır'da ordunun yönetime el koymasıÂ* tüm dünyada büyük bir yankı uyandırdı. Dünya Mısır'daki darbeyi televizyonlardan canlı izledi. Genelkurmay BaÅŸkanı Abdülfettah el Sisi'nin açıklamasından sonra halkÂ* Mursi'ye destek vermek için sokaÄŸa döküldü.

    KEFENLERÄ°NÄ° ALIPÂ*MURSÄ°'YÄ° DESTEÄžE GÄ°TTÄ°LER

    El Ezher Åžeyhi Ahmed et-Tayyib, askeri darbeye Â*''BaÅŸkanlık seçiminin yapılmasını, 'iki zarardan büyüğü, hafifi ile defedilir', fıkıh prensibinden hareketle destekledim'' sözleriyle destek verirken, El Ezher Ãœniversitesi'nin hocaları Tayyib'ten farklı bir tutum sergiledi. Ezher'in bütün hocaları yanlarına kefenlerini alarak halkla birlikte CumhurbaÅŸkanı Muhammed Mursi'ye destek vermeye gitti.

    Ezher'in hocalarından Mursi'ye kefenli destek

    Kaynak: Haber7





    Ezher'in hocalarından Mursi'ye kefenli destek Yorumları