Mursi karşıtı eylemcilerin kadın muhabire tacizi   Konuyu açan: Savrozi   Ä°lk Mesaj: 07-03-2013 (13:39)   Son Mesaj: 07-03-2013 (13:39)    Cevap: 0    Gösterim: 355  

    07-03-2013

    Mursi karşıtı eylemcilerin kadın muhabire tacizi

    Mursi karşıtı eylemcilerin kadın muhabire tacizi
    Mursi karşıtı eylemcilerin kadın muhabire tacizi

    Mısır'da Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi aleyhine yapılan yüz binlerce kişinin katıldığı protesto gösterilerinde skandal bir olay yaşandı. Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek yanlıları olduğu bildirilen kişiler Hollandalı gazeteciyi taciz ediyor.

    Mısır'da CumhurbaÅŸkanı Muhammed Mursi aleyhine yapılan yüz binlerce kiÅŸinin katıldığı protesto gösterilerinde skandal bir olay yaÅŸandı. Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek yanlıları olduÄŸu bildirilen kiÅŸiler Hollandalı gazeteciyi taciz ediyor. Mısır'da Hollandalı kadın gazeteciye çirkin saldırı!..Â*Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek yanlıları olduÄŸu ifade edilen topluluk kadın gazeteciyi saçından, kolundan tutarak kapalı bir ortama götürüyor.Â*

    Mısır'da gösteriler sırasında meydanlara "baltacılar" olarak bilinen Mübarek rejimine bağlı çeteler de indi. Provokatif çeteler Pazar günkü eylemler sırasında Kahire Metrosunun girişinde kadınlara saldırı gerçekleştirdi.

    Amatör bir kamerayla çekilen görüntülerde saldırganların en az bir kadını metro istasyonuna doğru sürüklediği, kadının ise çığlık atarak yardım istediği anlaşılıyor.

    SKANDAL OLAY GEÇEN HAFTA DA YAŞANMIŞTI

    Hollandalı bir kadın muhabirin Cuma günü Tahrir Meydanı'ndaki protestoları takip ederken toplu tecavüze uğradığı açıklanmıştı. Saldırının ardından Kahire Hastanesi'nde tedavi edilen ve operasyon geçiren kadın ardından ülkesine dönmüştü.



    Kaynak: Haber7





    Mursi karşıtı eylemcilerin kadın muhabire tacizi Yorumları