Hizbullah İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 07-01-2013 (13:42)   Son Mesaj: 07-01-2013 (13:42)    Cevap: 0    Gösterim: 327  

    07-01-2013

    Hizbullah İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor

    Hizbullah İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor
    Hizbullah İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor

    İsrail Jerusalem Post gazetesinin haberine göre Lübnan'daki Hizbullah örgütü, ülkenin İsrail ile olan sınırlarındaki Şii köylerini silah deposu olarak kullanmak için hazırlık yaptığını söyledi.

    İsrail Jerusalem Post gazetesinin haberine göre Lübnan'daki Hizbullah örgütü, ülkenin İsrail ile olan sınırlarındaki Şii köylerini silah deposu olarak kullanmak için hazırlık yaptığını söyledi. Abdurrahman KOÇ'un haberi

    İsrailli gazeteye göre, Lübnan sınırında bulunan İsrail ordusunun bir süredir Lübnan Hizbullah'ının hareketlerini izliyor. İstihbaratın yaptığı belirlemelere göre ise Hizbullah örgütü İsrail'e karşı savaşmak için hazırlıklar içinde.

    Hizbullah örgütünün Lübnan'ın güney sınırındaki Şii köylerini silah deposu ve sığınaklara çevirmek istediğini belirten İsrail gazetesine göre, Hizbullah örgütü yakın zamanda İsrail ile çatışmak için gerekli tüm hazırlıkları yapmış durumda.

    Jerusalem Post gazetesine sızan Navras taburunun raporuna göre, Hizbullah militanları kendilerini gizlemek için köylü kıyafetleriyle geziyor ve ıssız bir şekilde adedi 80 bine ulaşan füzeleri İsrail ile sınır olan bölgedeki Şii köylerine yerleştiriyor .



    Kaynak: Haber7





    Hizbullah İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor Yorumları