Pilot zehirlenince uçuş iptal oldu   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 07-01-2013 (13:38)   Son Mesaj: 07-01-2013 (13:38)    Cevap: 0    Gösterim: 318  

    07-01-2013

    Pilot zehirlenince uçuş iptal oldu

    Pilot zehirlenince uçuş iptal oldu
    Pilot zehirlenince uçuş iptal oldu

    Amerikan Delta Havayolları'nın İstanbul-New York seferini yapacak olan yolcu uçağının bir pilotu uçuş öncesi gıda zehirlenmesi yaşayınca sefer iptal oldu.

    Amerikan Delta Havayolları'nın İstanbul-New York seferini yapacak olan yolcu uçağının bir pilotu uçuş öncesi gıda zehirlenmesi yaşayınca sefer iptal oldu. Delta Havayolları ile İstanbul'dan New York'a uçacak yolcular, uçuş öncesi uçağın kokpit ekibinde yer alan bir pilotun gıda zehirlenmesi yaşaması üzerine sefer iptal olunca büyük bir şok yaşadı. Bugün saat 12.15'de İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkışı planlanan DL073 sefer sayılı Delta Havayolları'nın New York'a gidecek olan N175DN kuyruk tescilli Boeing 767-332 tipi uçağının bir pilotunun İstanbul'da uçuş öncesi gıda zehirlenmesi yaşadığı öğrenildi.

    Bunun üzerine Delta Havayolları seferini iptal ederek, yolculara telefonla bilgi verdi. Telefonla ulaşılamayan yolcular ise, haberi İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde öğrendi. Delta Havayolları'nın biniş ve bilet satış bankosundan iptali öğrenen yolcular otellere yerleştirildi. Bugün uçacak yolculara sefer iptali nedeniyle yarın uçuş yapılacağı bilgisi verildi. Delta Havayolları'nın seferi ile New York'a gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Mustafa Özdemir, ?Gıda zehirlenmesi olmuş. Okyanus ötesi uçuşlarda en az üç pilot olması gerekiyormuş. Eksik olduğu için uçulamıyor. Yarın saat 10.00'da uçacağımız söylendi. Bizi otele gönderiyorlar? dedi.

    Kaynak: İHA





    Pilot zehirlenince uçuş iptal oldu Yorumları