Gazze'de Başbakan Erdoğan coşkusu   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 06-26-2013 (13:30)   Son Mesaj: 06-26-2013 (13:30)    Cevap: 0    Gösterim: 336  

    06-26-2013

    Gazze'de Başbakan Erdoğan coşkusu

    Gazze'de Başbakan Erdoğan coşkusu
    Gazze'de Başbakan Erdoğan coşkusu

    Gazze İslam Üniversitesi'nde gerçekleştirilen ve Başbakan Erdoğan'nın talimatıyla gerçekleştirilen rehabilitasyon projesinin mezuniyet töreninde Gazzeliler Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarıyla sevgi gösterilerinde bulundu.

    Gazze İslam Üniversitesi'nde gerçekleştirilen ve Başbakan Erdoğan'nın talimatıyla gerçekleştirilen rehabilitasyon projesinin mezuniyet töreninde Gazzeliler Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarıyla sevgi gösterilerinde bulundu. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla Gazze'de başlatılan rehabilitasyon projesi, savaş mağdurlarını hayata bağladı.

    Türkiye'nin dünyadaki eli TİKA'nın hayata geçirdiği İrade projesi kapsamında, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda sakatlanan kişilere akademik ve mesleki eğitim verilmişti. Bu uygulama ilk meyvelerini verdi.

    Gazze İslam Üniversitesi'nde gerçekleştirilen törende onlarca genç yetenek mezun olarak kendilerini ispat etti.

    Üniversite Rektörü yaptığı konuşmasında Başbakan Erdoğan ve TİKA'ya olan duygularını defalarca dile getirdi. Konuşmanın sonunda ise TİKA Ortadoğu ve Afrika Daire Başkanı Dr. Enver Arpa ile Rektör, Türk-Filistin dostluğuna ithafen iki ülkenin bayraklarını dalgalandırdı.

    Bunun ardından salonda bulunanlar Başbakan Erdoğan posterleri ile Türk bayrağını dalgalandırarak eşlik etti.







    Gazze'de Başbakan Erdoğan coşkusu Yorumları