Küçük kızını kanlar içinde görünce?   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 06-25-2013 (13:28)   Son Mesaj: 06-25-2013 (13:28)    Cevap: 0    Gösterim: 371  

    06-25-2013

    Küçük kızını kanlar içinde görünce?

    Küçük kızını kanlar içinde görünce?
    Küçük kızını kanlar içinde görünce?

    Suriye'de bir anne, Humus kentindeki bombardımanlar sonucu ölen bir kız çocuğunun kanlar içinde getirildiğini görünce sinir krizi geçirdi.

    Suriye'de bir anne, Humus kentindeki bombardımanlar sonucu ölen bir kız çocuğunun kanlar içinde getirildiğini görünce sinir krizi geçirdi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Abdurrahman KOÇ'un haberi

    Dün (24 Haziran Pazartesi) Suriye'nin Humus kenti Beşşar Esed yönetimine ait uçaklar tarafından ağır bir bombardımana tabi tutuldu. Saldırıda onlarca Suriyeli hayatını kaybetti.

    Bombardıman sonucu Suriyeli bir anne telaşla çocuğunu aramaya koyuldu. Saldırıların ardından yıkılan evlerdeki ceset ve yaralıları çıkarmaya koyulan bir muhalif ölen bir Suriyeli kızı omzuna alarak yola koyuldu. Ancak acı bir tablo yaşandı.

    Kızını kendisine doğru yaklaşan bir adamın omuzunda cansız bir şekilde gören anne gördüklerine inanamadı. Kızını görür görmek çığlıklar atan anne ‘Onu götürmeyin' dedi.

    Öte yandan Şam'da yaşanan çatışmalar sonunda babasını kaybeden bir muhalif kendisini uğurlarken dayanamadı. Sinir krizi geçiren Esed karşıtı muhalif, kendini yerden yere vurdu. Babasının na'şını öptü.





    Kaynak: Haber7





    Küçük kızını kanlar içinde görünce? Yorumları