Muhaliflerin gelişmiş silahları   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 06-21-2013 (13:35)   Son Mesaj: 06-21-2013 (13:35)    Cevap: 0    Gösterim: 379  

    06-21-2013

    Muhaliflerin gelişmiş silahları

    Muhaliflerin gelişmiş silahları
    Muhaliflerin gelişmiş silahları

    ABD'nin geçtiğimiz hafta Suriyeli muhaliflere silah yardımını artırma kararının ardından, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), çatışmalarda gelişmiş silahlar kullanmaya başladı.

    ABD'nin geçtiğimiz hafta Suriyeli muhaliflere silah yardımını artırma kararının ardından, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), çatışmalarda gelişmiş silahlar kullanmaya başladı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Esed yanlısı ordu güçleri ile uzun zamandır savaşan muhalif askerler ilk kez modern silahlar ile tanıştı. Karadan ve havadan atılan zırh delici Konkord marka ısıya duyarlı kısa menzilli roketler tank ve savaş uçaklarını düşürmek amacıyla kullanılıyor.

    ÖSO komutanlarından Ali Arif Reyhani "Şu an elimizde bulunan Konkord marka ısıya duyarlı roketler sayesinde Esed yanlısı ordu güçleri ile daha iyi savaşıp başarılar elde edeceğiz. Artık bundan böyle ÖSO askerleri daha modern silah kullanacaklardır" dedi.

    (İHA)







    Muhaliflerin gelişmiş silahları Yorumları