Doktor gibi gözüküp 8 bin kişiyi muayene etmiş   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 06-17-2013 (13:29)   Son Mesaj: 06-17-2013 (13:29)    Cevap: 0    Gösterim: 365  

    06-17-2013

    Doktor gibi gözüküp 8 bin kişiyi muayene etmiş

    Doktor gibi gözüküp 8 bin kişiyi muayene etmiş
    Doktor gibi gözüküp 8 bin kişiyi muayene etmiş

    Japonya'nın başkenti Tokyo'da doktor gibi gözüküp 8 bin kişiyi muayene eden bir kişi yakalandı. Akitoshi Kinoshiro adlı Japon'un hilesi, diplomanın sahte olduğunun anlaşılmasının ardından ortaya çıktı.

    Japonya'nın başkenti Tokyo'da doktor gibi gözüküp 8 bin kişiyi muayene eden bir kişi yakalandı. Akitoshi Kinoshiro adlı Japon'un hilesi, diplomanın sahte olduğunun anlaşılmasının ardından ortaya çıktı. Tokyo'nun batısındaki Hachioji kentinde sahte doktor yakayı ele verdi. Bir sağlık merkezinde çalışan Kinoshiro'nun, Aralık 2010 tarihinden bu yana 8 bin kadar hastayı muayene ettiği, hatta bir operasyon da gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Sahte doktorla ilgili ilk şüphe yaptığı hatalı dikiş üzerine çıktı. Bunun üzerine merkez yöneticisi, Kinoshiro'nun doktorluk diplomasını görmek istedi. Yapılan araştırma üzerine diplomanın sahte olduğunu anlaşılırken Kinoshiro da gerçeği itiraf etti.

    Kinoshiro'nun yanı sıra merkez yöneticisi Ken Mashino da gözaltına alındı. Mashino'nun, Kinoshiro'yu sahte diplomaya sahip olduğunu bilmesine rağmen çalıştırdığı belirlendi.





    Doktor gibi gözüküp 8 bin kişiyi muayene etmiş Yorumları