Kusayr 'Åžii kent' ilan edildi   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 06-09-2013 (13:29)   Son Mesaj: 06-09-2013 (13:29)    Cevap: 0    Gösterim: 342  

    06-09-2013

    Kusayr 'Åžii kent' ilan edildi

    Kusayr 'Åžii kent' ilan edildi
    Kusayr 'Åžii kent' ilan edildi

    Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen bir internet sitesinde 4 haftadır savaşın sürdüğü Kusayr ÅŸehri, Åžii kenti ilan edildi. Ardından Hz.Ömer Camisinin minaresine ‘Ya Hüseyin' yazan bir pankart açıldı.

    Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen bir internet sitesinde 4 haftadır savaşın sürdüğü Kusayr ÅŸehri, Åžii kenti ilan edildi. Ardından Hz.Ömer Camisinin minaresine ‘Ya Hüseyin' yazan bir pankart açıldı. VÄ°DEO İÇİN TIKLAYIN Abdurrahman KOÇ'un haberi

    Kusayr'da bir aydır devam eden stratejik savaÅŸta son olarak Esed ve Hizbullah güçleri bölgenin bir kısmını ele geçirmiÅŸti. Bölgeyi ele geçiren Hizbullah güçleri buna sembol olarak da Kusayr'da bulunan Hz.Ömer bin Hattab Camii'ninÂ* minaresine ‘Ya Hüseyin' pankartı açtı. Kusayr'ı Åžii kenti ilan etti.

    Görüntülerde askeri kıyafetlerini giymiÅŸ bir biçimde ellerinde bayrak olan yüzü kapalı Hizbullah askerleri zafer nidaları atarak ‘Ya Hüseyin' yazan pankartı Hz.Ömer Camiinin minaresine çıkarıyor. Bayrağı minareden dalgalandıran Hizbullah güçleri zafer nidaları atıyor.

    Muhalifler, yapılan bu hareketi Hizbullah'ın genel politikası olan mezhepçiliğin bir yansıması olarak yorumladı.



    Kaynak: Haber7





    Kusayr 'Şii kent' ilan edildi Yorumları