Avusturya'da İslam karşıtlarına tepki, Müslümanlara övgü   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 06-05-2013 (13:26)   Son Mesaj: 06-05-2013 (13:26)    Cevap: 0    Gösterim: 321  

    06-05-2013

    Avusturya'da İslam karşıtlarına tepki, Müslümanlara övgü

    Avusturya'da İslam karşıtlarına tepki, Müslümanlara övgü
    Avusturya'da İslam karşıtlarına tepki, Müslümanlara övgü

    1 Haftadır Orta Avrupa'yı kasıp kavuran sel felaketine seyirci kalmayan Müslüman Gençliği, vatandaşların yardımına koştuğu için büyük övgüler aldı.

    1 Haftadır Orta Avrupa'yı kasıp kavuran sel felaketine seyirci kalmayan Müslüman Gençliği, vatandaşların yardımına koştuğu için büyük övgüler aldı. Orta Avrupa'yı saran ve 1 Haftadır yağan Yağmurlar, Avusturya'da 2 Kişinin canını aldı. Bu duruma seyirci kalmayıp Müslüman Gençleri, Ülkeleri için harekete çağıran -Muslimische Jugend Österreich- (Avusturya Müslüman Gençliği), bu örnek Hareketi ile insani duyguları paylaşan her kesimden övgüler alıyor.

    Bu durumu hazmedemeyen aşırı sağcı Avusturya Özgürlükcüler Partisine(FPÖ) mensup bir Yönetici şahısın, Sosyal Medyada Partisinin İl Sayfasında paylaştığı "Sanırım, Avusturyalılar siz olmadan bu felaketle çok iyi baş edebilirler" yazısı ve üstelik altındaki yorumlardada, Müslüman Gençlere yönelik "kova çocukları" gibi alçaltıcı kelimeler kullanması, her kesimden büyük tepki aldı!

    RNN TR





    Avusturya'da İslam karşıtlarına tepki, Müslümanlara övgü Yorumları