İspanya'da işsizlik sayısı düşüştü   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 06-04-2013 (13:28)   Son Mesaj: 06-04-2013 (13:28)    Cevap: 0    Gösterim: 357  

    06-04-2013

    İspanya'da işsizlik sayısı düşüştü

    İspanya'da işsizlik sayısı düşüştü
    İspanya'da işsizlik sayısı düşüştü

    Halep'teki Tevhid tugayı üyesi bir muhalif, Hizbullah askerlerinin düzenlediği mezhepsel bir toplantıya katıldı. Köylüleri ‘temizlik'e çağıran Hizbullah'ın bu görüntüleri internete sızdırdı.

    Halep'teki Tevhid tugayı üyesi bir muhalif, Hizbullah askerlerinin düzenlediği mezhepsel bir toplantıya katıldı. Köylüleri ‘temizlik'e çağıran Hizbullah'ın bu görüntüleri internete sızdırdı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Abdurrahman Koç'un haberi

    Tevhid tugayına bağlı istihbaratın internete sızdırdığı görüntülerde Halep'in Nebil ve Zehra köyü sakinleri ve Hizbullah güvenlik güçlerinin katıldığı bir toplantıda yaşananlar aktarıldı. Toplantı ‘Lebbeyk ya Hüseyin' sloganlarıyla başladı. Hizbullah'a ait bir tuğgeneralin konuşmasıyla devam etti.

    Görüntüleri kaydeden kişinin Özgür Suriye Ordularına bağlı olduğu belirtildi.

    ‘Temizlik' e katılana görev ve zam

    Defalarca Halep'in ‘temizliği' için büyük hizmetler ettiğini belirten komutan, köylülere ‘temizlik' konusunda büyük vaatlerde bulundu. Temizliğe katılan herkesin hükümette görev alacağını kaydeden tuğgeneral, görevli olanlara ise maaşlarında %50'lik bir zam vaat etti. Bu yardımı sağlayan herkese güvenlik ve sağlık sigortası yapılacağını belirtti. Ordudan kaçan her kişi için ise savaş ilan etti.

    Konuşma bittikten sonra Şiilerin sıkça kullandığı ‘Heyhat minezzille (Zillet bizden uzaktır)' sloganlarının yanında ‘Ruhumuzla kanımızla seninleyiz ey Beşşar' nidalarıyla Esed'e olan desteklerini dile getirdi.
    Hizbullah'ın görüntüleri sızdıran kişi hakkında derhal yakalanma ve cezalandırma kararı aldığı öğrenildi.





    Kaynak: Haber7





    İspanya'da işsizlik sayısı düşüştü Yorumları