İngiliz askeri ölmeden önce kebap yemiş!   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 05-24-2013 (13:36)   Son Mesaj: 05-24-2013 (13:36)    Cevap: 0    Gösterim: 323  

    05-24-2013

    İngiliz askeri ölmeden önce kebap yemiş!

    İngiliz askeri ölmeden önce kebap yemiş!
    İngiliz askeri ölmeden önce kebap yemiş!

    Londra'da sokak ortasında öldürülen İngiliz askeri Lee Rigby'nin olaydan 2 saat önce mahalledeki bir Türk kebapçısında yemek yediği ortaya çıktı.

    Londra'da sokak ortasında öldürülen İngiliz askeri Lee Rigby'nin olaydan 2 saat önce mahalledeki bir Türk kebapçısında yemek yediği ortaya çıktı. Döner, tavuk şiş, Adana kebap ve pizza yemekleriyle Woolwich Kışlası'ndaki askerlere hizmet veren Türk kebapçısında çalışan Türkler "Ölen askeri 3 yıldır tanıyorduk. Ölmeden iki saat önce de bize gelip kebap yedi. Kendisini çok severdik. Allah rahmet etsin. Ölümü bizi çok üzdü" diye konuştu. Ölen asker, son görüntülerinde saldırı sırasında giydiği "Help for Heroes" (Kahramanlara Yardım Edin) tişörtüyle görülüyor. Kebapçıda çalışanlar; ölen askerle ilgili "32 senedir askerlere yemek servisi yapıyoruz. Askerler bazen sivil bazen üniforma ile gelirler. Ölen asker de devamlı gelen müşterimizdi, bazen ailesiyle de gelirdi. Gelmeden önce telefon açardı. Haftada iki üç kez gelirdi. Arkadaşının söylediğine göre ölen asker bandocuymuş. 2 çocuğu varmış" dedi.

    Kaynak: DHA





    İngiliz askeri ölmeden önce kebap yemiş! Yorumları