Şüpheli kardeşlerin babası ortaya çıktı   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 04-20-2013 (13:28)   Son Mesaj: 04-20-2013 (13:28)    Cevap: 0    Gösterim: 317  

    04-20-2013

    Şüpheli kardeşlerin babası ortaya çıktı

    Şüpheli kardeşlerin babası ortaya çıktı
    Şüpheli kardeşlerin babası ortaya çıktı

    Boston patlamalarından sorumlu tutulan kardeşlerin babası Dağıstan televizyonuna konuştu: "Çocuklarıma tuzak kuruldu."

    Boston patlamalarından sorumlu tutulan kardeşlerin babası Dağıstan televizyonuna konuştu: "Çocuklarıma tuzak kuruldu." Biri ölen diğeri aranan iki kardeşin babası Anzor Tsarnaev Dağıstan televizyonuna yaptığı açıklamada oğullarının haksız yere suçlandığını, bunu yapanların ABD istihbaratı dahi olabileceğini, bombalamayı yapanların her kim ise bunların korkak olduğunu, Kanada'daki aile bireyleriyle irtibat kurmaya çalıştığını ancak onlara ulaşamadığını söyledi.

    Muhtemelen ikincisini de öldürecekler ve onun da silahı vardı diyecekler. Onu tutuklamalılar ve canlı olarak adaletin karşısına çıkarmalılar. Mahkeme kimin haklı kimin suçsuz olduğuan karar vermeli" diyen baba Tsarnaev kendisinin de ABD'de yaşadığını ve hiçbir zaman Amerikan adalet sistemi ile bir sorunu olmadığını söyledi.Anzor Tsarnaev öldürülen oğlundan bahsederken o bir melekti diye konuştu.

    Anne Zubeidat Tsarnaev ise çocuklarının masum olduğunu ve bunun bir tuzak olduğunu tekrarladı.

    Bu arada Boston polisi aramakta olduğu 116 GC7 plakalı aracı bulduğunu açıkladı.

    Kaynak: Khaber





    Şüpheli kardeşlerin babası ortaya çıktı Yorumları