Suriye'den kan donduran iki saldırı anı   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 04-14-2013 (13:28)   Son Mesaj: 04-14-2013 (13:28)    Cevap: 0    Gösterim: 322  

    04-14-2013

    Suriye'den kan donduran iki saldırı anı

    Suriye'den kan donduran iki saldırı anı
    Suriye'den kan donduran iki saldırı anı

    Suriye'den insanı dehşete düşüren yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken bombalara hedef olan grup ile paraşüt bombası ile vurulan evden yükselen feryatlar kan dondurdu.

    Suriye'den insanı dehşete düşüren yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken bombalara hedef olan grup ile paraşüt bombası ile vurulan evden yükselen feryatlar kan dondurdu. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Abdurrahman Koç'un haberi

    Â*

    Suriye'de muhaliflerle çatışan BeÅŸÅŸar Esed güçlerine ait bombardımanların ardı arkası kesilmiyor. Â*Sivilleri vurmaktan zerre çekinmeyen askerler, kadın çocuk, yaralı demeden saldırmaya devam ediyor.

    YERLEŞİM YERLERİNE ATILAN PARAŞÜT BOMBASININ YAŞATTIĞI DEHŞET ANI

    Suriye'de Esed'in askerleri tarafından sivillerin yaşadığı yerleşim yerlerinin üzerinde uçaklardan bırakılan paraşüt bombalarının yaşattığı dehşet anı saniye saniye kameralara yansıdı.



    İdlib kentini paraşüt bombasıyla vuran Beşşar Esed güçlerinin hedefinde sivilleri vardı. Uçaklardan düşen bir bomba hiç bir şeyden habersiz evlerinde oynayan çocukların bulunduğu odaya düştü. Evinin üzerine düşen paraşüt bombası ile gözlerinin önünde çocuklarını kaybeden annenin çığlıkları yürekleri dağladı.

    Esed'e lanetler okuyan anne, etrafındaki insanlardan yardım istese de artık çok geçti.

    ARKADAÅžINA YARDIM ETMEK Ä°STERKEN CANLARINDAN OLDULAR

    Bombalı saldırının hedefi olan araçta vücudu tamamen yanmış vatandaşı çıkararak müdahale etmeye çalışan siviller, ikinci saldırıda bombaların hedefi olan sivillerin görüntüsü dehşete düşürdü.

    Video paylaşım sitesi üzerinden yayınlanan görüntülerde yerde yatan yaralıya panik içinde yardım etemeye çalışan üç kişinin acımasızca hedef alınması görülüyor. Bombalı saldırıda görüntüler kaydeden kişinin de hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

    İşte Suriye'deki vahşetin akıllara durgunluk veren yeni görüntüleri:



    Kaynak: Haber7





    Suriye'den kan donduran iki saldırı anı Yorumları