ABD'den Kuzey Kore açıklaması   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 04-11-2013 (13:31)   Son Mesaj: 04-11-2013 (13:31)    Cevap: 0    Gösterim: 323  

    04-11-2013

    ABD'den Kuzey Kore açıklaması

    ABD'den Kuzey Kore açıklaması
    ABD'den Kuzey Kore açıklaması

    ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, "Kuzey Kore öngörülemeyen bir ülke, Kim Jong Un öngörülemeyen biri, bu nedenle de her türlü olasılığa hazır olmanız gerekir" dedi.

    ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, "Kuzey Kore öngörülemeyen bir ülke, Kim Jong Un öngörülemeyen biri, bu nedenle de her türlü olasılığa hazır olmanız gerekir" dedi. Hagel, basın toplantısında Kuzey Kore'yle ilgili soruları da yanıtladı.

    Kuzey Kore'nin "kavgacı" söylemlerinin tehlikeli çizgiye yaklaştığı konusunda ABD ve müttefiklerinin gayet açık olduğunu belirten Hagel, "Kuzey Kore'nin sözleri ve eylemlerinin bu alevlenen durumu yatıştırmaya yardım etmediğini" söyledi. Hagel, ABD olarak bu söylem ve davranışların sona ermesi istediklerini kaydetti.

    Hagel, Kuzey Kore'yi ve lideri Kim Jong Un'u ne yapacağı "öngörülemeyen" biri ve ülke şeklinde tanımlayarak, bu nedenle de ABD olarak her türlü olasılığa hazırlık yaptıklarını bildirdi.

    ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Martin Dempsey de Kim'in askeri öncelikleri ortaya koyarak halkını açlığa mahkum ettiğini söyledi.

    Â*

    Kaynak: AA





    ABD'den Kuzey Kore açıklaması Yorumları