Atın çiftesi öldürüyordu!   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 04-09-2013 (13:27)   Son Mesaj: 04-09-2013 (13:27)    Cevap: 0    Gösterim: 432  

    04-09-2013

    Atın çiftesi öldürüyordu!

    Atın çiftesi öldürüyordu!
    Atın çiftesi öldürüyordu!

    İngiltere'de bir çiftlikte attan düşen kızın attan çifte yemesi saniye saniye kaydedildi. Atın çiftesi, ölümden dönen kızın sol kaşının az üstüne denk gelirken doktorlar küçük kızın hayatta kaldığı için oldukça şanslı olduğunu ifade ettiler.

    İngiltere'de bir çiftlikte attan düşen kızın attan çifte yemesi saniye saniye kaydedildi. Atın çiftesi, ölümden dönen kızın sol kaşının az üstüne denk gelirken doktorlar küçük kızın hayatta kaldığı için oldukça şanslı olduğunu ifade ettiler. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Görüntülerde Rosie Morton isimli genç kızın Arap atına binerken aniden düşmesi sonucu ürken hayvanın çifte darbesiyle genç kıza vurduğu görülüyor. Arkadaşları olay sonrası Morton'u hemen hastaneye götürdüklerini ve o anların aynı bir korku filmi gibi olduğunu belirterek, "Her yer kan içindeydi" dedi.

    Doktorlar ise Morton'un şanslı olduğunu ve kasketinin çifte gücünü azalttığını ifade ettiler. Olay sonrası açıklama yapan Morton, " Olayın nasıl gerçekleştiğini anlamadım. Sadece yüzümden akan kanları gördüm. Her yerim kan içindeydi. Başımda gerçekten ciddi bir yara vardı. Eğer kasketi takmasaydım daha ciddi bir yaralanma olacaktı. Her zaman kasketimi takmıyorum fakat bundan sonra takacağım" dedi. Kontrol altına alınan atını 1 hafta boyunca göremeyeceği için üzgün olduğunu da ifade eden Morton, "Atımı gerçekten çok seviyorum. Onun beni yaralamak istediğini düşünmüyorum" dedi.

    Kaynak: İHA





    Atın çiftesi öldürüyordu! Yorumları