Sırbistan'da dehşet: 14 ölü   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 04-09-2013 (13:29)   Son Mesaj: 04-09-2013 (13:29)    Cevap: 0    Gösterim: 346  

    04-09-2013

    Sırbistan'da dehşet: 14 ölü

    Sırbistan'da dehşet: 14 ölü
    Sırbistan'da dehşet: 14 ölü

    Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bir kişi, aralarında kendi çocuğu ve bir bebeğin de bulunduğu 14 kişiyi silahla öldürdü.

    Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bir kişi, aralarında kendi çocuğu ve bir bebeğin de bulunduğu 14 kişiyi silahla öldürdü. Sırbistan'da, eski bir askerin gerçekleştirdiği silahlı saldırıda yaralı kurtulan 1 kişi daha hayatını kaybetti. Saldırıda ölenlerin sayısı 14'e çıktı.

    Sırbistan Polis Müdürü Milorad Velyoviç, yaptığı açıklamada, saldırının tabancayla gerçekleştirdiğini belirterek, "Tüm bildiğimiz failin 1991 yılında Hırvatistan'ın doğusundaki Slavoniya bölgesindeki askeri eylemlere katılmış olması" dedi.

    Saldırganın psikolojik tedavi gördüğüne dair herhangi bir bilgi olmadığına işaret eden Velyoviç, saldırıda hayatını kaybedenlerin, failin yakın akrabaları ve komşuları olduğunu bildirdi.

    "Saldırıya uykuda yakalandılar"

    Velyoviç, hayatını kaybedenlerin saldırıya uykudayken uğradıklarını belirtti.

    Hastanede hayatını kaybeden 14. kişinin, saldırganın eşi olabileceği ifade edildi.

    Olayın ardından intihar girişiminde bulunan Lyubişa Bogdanoviç (60) ve diğer yaralının tedavisine ise devam ediliyor.

    Başkent Belgrad'ın Mladenovats semtinde, sabah saatlerinde gerçekleştirilen saldırıda, aralarında failin oğlu ile bir bebeğin de bulunduğu 13 kişi yaşamını kaybetmişti.

    AA





    Sırbistan'da dehşet: 14 ölü Yorumları