Rusya'yı karıştıran skandal   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 03-02-2013 (14:28)   Son Mesaj: 03-02-2013 (14:28)    Cevap: 0    Gösterim: 317  

    03-02-2013

    Rusya'yı karıştıran skandal

    Rusya'yı karıştıran skandal
    Rusya'yı karıştıran skandal

    Rusya'da Dmitry Mihulchik isimli bir baba, karlı havada 8 yaşındaki kızına son sürat araba kullandırdı.

    Rusya'da Dmitry Mihulchik isimli bir baba, karlı havada 8 yaşındaki kızına son sürat araba kullandırdı. VÄ°DEO İÇİN TIKLAYIN Birçok defa trafik kazaları ile gündeme gelen Ruslar, bu sefer baÅŸka bir trafik skandalı ile gündeme geldi. Ailesiyle beraber bir gezintiye çıkan baba, Â*lüks arabasını kızına kullandırdı ve bunu kameraya kaydetti. Â*Rusya 'da birçok internet sitesinde olaya tepki yaÄŸarken, polis görüntü hakkında soruÅŸturma baÅŸlattı.

    Aşırı hızlı arabanın buzlu yolda yalpalamasına raÄŸmen görüntülerdeki ailenin rahat tavırları dikkat çekti. Â*Hatta yolculuk esnasında babası kızına "Kaçla gittiÄŸine bakma, sen sadece gaza bas" diyerek daha hızlı gitmesini söylüyor ve annesi de bu durumu destekliyordu.

    Babanın bu şekilde sorumsuz davranarak kızına araba kullandırması bir anda tüm dünyanın dikkati çekti ve hem ailesinin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atan Dmitry Mihulchik 'e birçok defa "dünyanın en kötü babası" yorumları yapıldı.





    Rusya'yı karıştıran skandal Yorumları