Åžam'da intihar saldırısı   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 02-21-2013 (14:29)   Son Mesaj: 02-21-2013 (14:29)    Cevap: 0    Gösterim: 385  

    02-21-2013

    Şam'da intihar saldırısı

    Şam'da intihar saldırısı
    Şam'da intihar saldırısı

    Suriye'nin başkenti Şam'ın Mezra'a bölgesinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 31 kişinin kişinin öldüğü bildirildi.

    Suriye'nin başkenti Şam'ın Mezra'a bölgesinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 31 kişinin kişinin öldüğü bildirildi. Suriye devlet televizyonu, kentin Mezra'a bölgesindeki Abdullah Bin Zübeyir Okulu ile Haresta ve Duma minibüs durakları yakınında bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu onlarca kişinin öldüğünü ve yaralandığını duyurdu. AFP ise ölenlerin sayısını 31 olarak duyurdu.

    Saldırıda iki binanın tamamen yıkıldığını belirten televizyon kanalı, bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye aracının sevk edildiğini kaydederek, patlama bölgesinde 17 aracın içindekilerle beraber yandığını ve 40 araçta da hasarın oluştuğunu aktardı.

    Patlamada büyük maddi hasarın meydana geldiğini vurgulayan Suriye devlet televizyonu, patlamayı "terör" gruplarının gerçekleştiğini belirtti.

    Bölgedeki görgü tanıkları, Mezra'a bölgesindeki ilk patlamanın ardından daha sonra 3 patlamanın daha meydana geldiğini ve bölgedeki tüm yolların trafiğe kapatıldığını dile getirdi.

    Patlama bölgesine yakın yerler arasında Rusya BüyükçeliÄŸi ve Hayat Hastahanesi ile Baas Partisi ÅŸubesi bulunuyor.Â*

    Kaynak: AA





    Şam'da intihar saldırısı Yorumları