Tunus'taki gösterilerde Fransız bayrağı yakıldı   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 02-11-2013 (14:31)   Son Mesaj: 02-11-2013 (14:31)    Cevap: 0    Gösterim: 312  

    02-11-2013

    Tunus'taki gösterilerde Fransız bayrağı yakıldı

    Tunus'taki gösterilerde Fransız bayrağı yakıldı
    Tunus'taki gösterilerde Fransız bayrağı yakıldı

    Tunus'ta ülke genelinde şiddet karşıtı protesto gösterileri düzenlendi. Gösterilerde Tunus'un iç işlerine karışmakla suçlanan Fransa'nın bayrağı yakıldı.

    Tunus'ta ülke genelinde şiddet karşıtı protesto gösterileri düzenlendi. Gösterilerde Tunus'un iç işlerine karışmakla suçlanan Fransa'nın bayrağı yakıldı. Nahda Hareketi'nin organize ettiği Tunus, Kafsa ve Kasreyn'deki gösterilere binlerce kişi katıldı.

    Gösterilerde, Tunus'un iç işlerine karışmakla suçlanan Fransa da protesto edildi. Göstericiler, Fransa karşıtı sloganlar atarak Fransız bayrağı yaktı.

    Nahda Partisi Kafsa İl Başkanı Muhsin Sudani AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Gösterileri şiddetin her türlüsünü kınadığımız için yaptık. Şükrü Belıyd suikastıyla ilgili tüm suçlamaları çirkin buluyor ve reddediyoruz. Fransa'dan öğrenecek bir şeyimiz yok. Tüm Tunuslulara sevgi ve kardeşlik kucağını açıyoruz'' dedi.

    Kaynak: AA





    Tunus'taki gösterilerde Fransız bayrağı yakıldı Yorumları