Hasan Dede'nin baÅŸ düşmanına Ä°stanbul'da infaz   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 02-06-2013 (14:28)   Son Mesaj: 02-06-2013 (14:28)    Cevap: 0    Gösterim: 397  

    02-06-2013

    Hasan Dede'nin baş düşmanına İstanbul'da infaz

    Hasan Dede'nin baş düşmanına İstanbul'da infaz
    Hasan Dede'nin baş düşmanına İstanbul'da infaz

    Rusya'da Rovşan Lenkoranskiy olarak bilinen suç örgütü lideri Rövşen Caniyev'in İstanbul'da öldürüldüğü açıklandı. Ocak ayında Moskova'da öldürülen Hasan Dede'nin (Aslan Usoyan) bir numaralı düşmanı olarak bilinen Caniyev'in bu infazı sipariş ettiği düşünülüyordu.

    Rusya'da Rovşan Lenkoranskiy olarak bilinen suç örgütü lideri Rövşen Caniyev'in İstanbul'da öldürüldüğü açıklandı. Ocak ayında Moskova'da öldürülen Hasan Dede'nin (Aslan Usoyan) bir numaralı düşmanı olarak bilinen Caniyev'in bu infazı sipariş ettiği düşünülüyordu. Rusya istihbarat birimlerinden alınan bilgiye göre Caniyev, 4 Şubat günü İstanbul'da silahlı saldırıya uğradı. Çok sayıdaki koruyucularına rağmen saldırganlar hem Hasan Dede'nin düşmanını, hem de koruyucularını vurmayı başardı. Caniyev'in 5 Şubat'ta İstanbul'daki hastanelerden birinde hayatını kaybettiği belirtildi.

    Azeri uyruklu Rövşen Caniyev, yeraltı dünyası yolculuğuna, polis memuru babasını katleden zanlıyı duruşma esnasında öldürerek başladı.

    Â*

    Kaynak: Rusya'nın Sesi





    Hasan Dede'nin baş düşmanına İstanbul'da infaz Yorumları