Suriye İsrail'e karşılık verecek   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 02-01-2013 (14:30)   Son Mesaj: 02-01-2013 (14:30)    Cevap: 0    Gösterim: 374  

    02-01-2013

    Suriye İsrail'e karşılık verecek

    Suriye İsrail'e karşılık verecek
    Suriye İsrail'e karşılık verecek

    Suriye İsrail'in saldırganlığına iç cephe takviyesi ile karşılık verecek. Bu şekildeki Suriye hükümeti açıklaması devlet haber ajansı ?Sana? tarafından bildirildi.

    Suriye İsrail'in saldırganlığına iç cephe takviyesi ile karşılık verecek. Bu şekildeki Suriye hükümeti açıklaması devlet haber ajansı ?Sana? tarafından bildirildi. Açıklamada ?Halk kitlelerinin tüm iç rezervleri seferber edilip askere çağırmalı ve görkemli Suriye ordusu etrafında toplanılmalıdır. Hükümet devlet aleyhine silah kaldıran herkesi Suriye'yi kurtaracak ve ileriye yönelik yol açacak büyük kader taşıyan davanın önünde birleşmeye, siyasi süreç ve ulusal diyaloğa katılmaya çağırmaktadır" denildi.

    Bildiride ayrıca 30 Ocak'ta Şam yakınlarında İsrail Hava Kuvvetleri'nin terörist gruplar destekli Cemrae Bilimsel Araştırma Merkezi'ne gerçekleştirdiği saldırının ülke savunmasında kayıplara neden olduğu ifade edildi ve ?İsrail hava savunma sistemlerine zarar verdikten sonra saldırgan eylemlere cesaret etti. Militanlar birçok defa Cemrae'deki yerlere saldırıp bazı yerleri ele geçirmeye yeltenmişlerdi.? ifadelerine yer verildi.

    Suriye hükümetine göre, İsrail Suriye'de olup bitenlere önayak oldu ve Suriye halkının çıkarlarına ters düşen terörist eylemlerinden en büyük faydayı görmektedir.





    Suriye İsrail'e karşılık verecek Yorumları