Mahkeme kararına kızdı, kendini yaktı   Konuyu açan: Saatci   Ä°lk Mesaj: 01-31-2013 (14:25)   Son Mesaj: 01-31-2013 (14:25)    Cevap: 0    Gösterim: 319  

    01-31-2013

    Mahkeme kararına kızdı, kendini yaktı

    Mahkeme kararına kızdı, kendini yaktı
    Mahkeme kararına kızdı, kendini yaktı

    Kırgızistan'da bir kavgaya karıştığı için oğluna 13 yıl hapis cezası verildiğine tepki gösteren 52 yaşındaki Jıparkan Omurova adlı bir kadın, üzerine benzin dökerek kendisini yaktı.

    Kırgızistan'da bir kavgaya karıştığı için oğluna 13 yıl hapis cezası verildiğine tepki gösteren 52 yaşındaki Jıparkan Omurova adlı bir kadın, üzerine benzin dökerek kendisini yaktı. Ülkenin kuzeyindeki Narın eyaletinden başkent Bişkek'e kocasıyla gelen kadın, bugün erken saatlerinde Cumhurbaşkanlığı ofisinin bulunduğu meclis binasının önünde yanında plastik şişeyle getirdiği benzini üzerine dökerek kendisini ateşe verdi.

    Polis ve sağlık ekiplerinin, anında alevler içinde kalan kadına müdahale etmesi sonucu kurtulan kadının kaldırıldığı hastanede sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

    Bu arada, İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, kendisini yakmak isteyen kadının, oğlunun kavga etmekten değil "cinayete teşebbüs" suçundan yargılandığı davada 13 yıl hapis cezası aldığı ifade edildi.

    Â*

    Kaynak: AA





    Mahkeme kararına kızdı, kendini yaktı Yorumları