Mursi'yi 7 bin Kassam Tugayı mı koruyor?   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 01-30-2013 (14:32)   Son Mesaj: 01-30-2013 (14:32)    Cevap: 0    Gösterim: 320  

    01-30-2013

    Mursi'yi 7 bin Kassam Tugayı mı koruyor?

    Mursi'yi 7 bin Kassam Tugayı mı koruyor?
    Mursi'yi 7 bin Kassam Tugayı mı koruyor?

    Gazze'deki Filistin hükümeti, Mısır basınında yer alan ''İzzeddin el-Kassam tugaylarına bağlı 7 bin savaşçı Cumhurbaşkanı Mursi'yi korumak için Mısır'a girdi'' iddiasını yalanladı.

    Gazze'deki Filistin hükümeti, Mısır basınında yer alan ''İzzeddin el-Kassam tugaylarına bağlı 7 bin savaşçı Cumhurbaşkanı Mursi'yi korumak için Mısır'a girdi'' iddiasını yalanladı. Hükümet Sözcüsü Tahir Nunu basın açıklamasında, ''Bu iddialar, Filistin halkını Mısır'da yaşanan olaylarla ilişkilendirmek suretiyle Filistinlilerin imajını lekelemeye yöneliktir'' dedi.

    Kassam birliklerinin Mısır'a girdiğine ilişkin iddiaları ''iftira ve yalan'' olarak niteyen Nunu, ''Gazze hükümeti ve Filistin'deki gruplar Mısır'ın içişlerine asla karışmayacaklarını garanti eder'' diye konuştu.

    Suriye'deki Filistinli mülteciler konusuna da değinen Nunu, kış şartlarında türlü zorluklarla karşı karşıya kalan Filistinli mültecilere her türlü yardımın yapılması çağrısında bulundu.

    Nunu ayrıca, hükümetin geçici istihdam politikaları çerçevesinde, 5 bin üniversite mezununu bir yıl süreyle istihdam etme çalışmalarına başladığını da kaydetti.

    Kaynak: AA





    Mursi'yi 7 bin Kassam Tugayı mı koruyor? Yorumları