Dünyaca ünlü Ermeni'nin kızı Müslüman oldu!   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 01-30-2013 (14:32)   Son Mesaj: 01-30-2013 (14:32)    Cevap: 0    Gösterim: 350  

    01-30-2013

    Dünyaca ünlü Ermeni'nin kızı Müslüman oldu!

    Dünyaca ünlü Ermeni'nin kızı Müslüman oldu!
    Dünyaca ünlü Ermeni'nin kızı Müslüman oldu!

    Sözde soykırım iddiasının ateşli destekçisi Ermeni kökenli Charles Aznavour'un 7 yıl önce Faslı bir gençle evlenen kızı Katia, Müslüman oldu. Fransız basını, Katia'nın tercihine geniş yer verdi.

    Sözde soykırım iddiasının ateşli destekçisi Ermeni kökenli Charles Aznavour'un 7 yıl önce Faslı bir gençle evlenen kızı Katia, Müslüman oldu. Fransız basını, Katia'nın tercihine geniş yer verdi. Dünyaca ünlü Ermeni kökenli Fransız şarkıcı Charles Aznavour'un kızı Katia Aznavour, İslamiyeti seçti. 2006 yılında Faslı Jean Raşid ile evlendikten sonra Müslüman olan Katia Aznavour'un kararı, Fransız basınında "diğer dinlere karşı hoşgörünün emaresi" olarak değerlendirildi.

    İsminin yayınlanmasını istemeyen bir politikacı, Ermenistan merkezli Armenian News-NEWS.am adlı haber sitesine, "Katia Aznavour, İslam dinini seçti" diye açıklama yaptı.

    Ermenistan tarafından kendisine yüksek nişan ve vatandaşlık verilen ve bu ülkenin İsviçre büyükelçisi olan Charles Aznavour, sözde Ermeni soykırımının ateşli savunucularından olmuştu.





    Dünyaca ünlü Ermeni'nin kızı Müslüman oldu! Yorumları