Murdoch, Netanyahu'dan özür diledi   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 01-30-2013 (14:30)   Son Mesaj: 01-30-2013 (14:30)    Cevap: 0    Gösterim: 379  

    01-30-2013

    Murdoch, Netanyahu'dan özür diledi

    Murdoch, Netanyahu'dan özür diledi
    Murdoch, Netanyahu'dan özür diledi

    Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch, İngiltere'de sahibi olduğu Sunday Times Gazetesi'nde yayımlanan ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu kızdıran karikatür nedeniyle özür diledi.

    Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch, İngiltere'de sahibi olduğu Sunday Times Gazetesi'nde yayımlanan ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu kızdıran karikatür nedeniyle özür diledi. Gazetenin karikatüristi Gerald Scarfe, Netanyahu'yu Filistinlilerin vücutlarının ve uzuvlarının sıkıştığı tuğla bir duvarı kanla örerken çizmiş, karikatürün altına ise ?İsrail seçimleri. Barışı çimentolamak sürecek mi?? diye yazmıştı.

    İngiltere'de yaşayan Yahudiler de, karikatürle ilgili Basın Şikâyetleri Komisyonu'na başvurdu. Murdoch, Twitter hesabından, ?Gerald Scarfe, gazetesinin düşüncelerini hiçbir zaman yansıtmamıştır. Bu kaba ve hakaret içeren karikatür nedeniyle büyük bir özür borçluyuz? diye yazdı.

    Murdoch, Netanyahu'dan özür diledi

    Kaynak: Habertürk





    Murdoch, Netanyahu'dan özür diledi Yorumları