'Chavez'in sağlığı en iyi durumda'   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 01-26-2013 (14:27)   Son Mesaj: 01-26-2013 (14:27)    Cevap: 0    Gösterim: 321  

    01-26-2013

    'Chavez'in sağlığı en iyi durumda'

    'Chavez'in sağlığı en iyi durumda'
    'Chavez'in sağlığı en iyi durumda'

    Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'in sağlık durumunda iyileşme gözlendiği, Chavez'in kanser sonrası tedavi aşamasında iyimser olduğu bildirildi.

    Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'in sağlık durumunda iyileşme gözlendiği, Chavez'in kanser sonrası tedavi aşamasında iyimser olduğu bildirildi. Küba ziyaretinin ardından devlet televizyonuna konuşan Devlet Başkanı Yardımcısı Nicolas Maduro, Chavez'in sağlığının 11 Aralık'taki ameliyatının ardından şu ana kadar ki "en iyi durumunda" olduğunu söyledi.

    Maduro, kısa bir süreliğine Şili'deki CELAC zirvesine katıldığını ve Chavez'den yazılı bir mesaj götürdüğünü belirterek, "CELAC (Latin Amerika ve Karayip Devletleri Topluluğu) zirvesine katılan ülkelerin başkanlarına Chavez'in mesajını ilettim. Chavez onlara önemli öneriler sundu" dedi.

    Chavez'in Venezuelalılara da mesajı olduğuna değinen Maduro, Chavez'in kanser sonrası tedavi aşamasında iyimser olduğunu, hayata tutunduğunu belirtti.

    Chavez, 11 Aralık'ta Küba'da kanser nedeniyle ameliyat olmuş ve bugüne kadar kamuoyunda herhangi bir görüntüsü paylaşılmamıştı. Hükümet yetkilileri, ameliyatın ardından Chavez'de solunum yolu enfeksiyonu dahil çeşitli komplikasyonlar görülmesine rağmen sağlığının iyiye gittiğini kaydetmişti. Ekim ayındaki seçimde üçüncü kez Devlet Başkanı seçilen 58 yaşındaki Chavez, 10 Ocak'taki yemin törenine katılamamıştı.

    Kaynak: AA





    'Chavez'in sağlığı en iyi durumda' Yorumları