Kanada Cezayir'e polis timi yolladı   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 01-25-2013 (14:28)   Son Mesaj: 01-25-2013 (14:28)    Cevap: 0    Gösterim: 326  

    01-25-2013

    Kanada Cezayir'e polis timi yolladı

    Kanada Cezayir'e polis timi yolladı
    Kanada Cezayir'e polis timi yolladı

    Kanada Hükümeti, Cezayir'de yaşanan rehine eylemini gerçekleştiren militanlar arasında 2 Kanadalının da olduğu iddialarını araştırmak üzere bu ülkeye bir polis timi gönderdi.

    Kanada Hükümeti, Cezayir'de yaşanan rehine eylemini gerçekleştiren militanlar arasında 2 Kanadalının da olduğu iddialarını araştırmak üzere bu ülkeye bir polis timi gönderdi. Cezayir Başbakanı Abdulmalik Sellal'ın, eylemi gerçekleştirenler arasında iki Kanadalının olduğunu açıklamasının ardından, basının bu konudaki sorularına maruz kalan Başbakan Harper, Cezayir'den bekledikleri bilginin gecikmesi üzerine bu ülkeye Kanada Kraliyet Atlı Polisi'nden (RCMP) bir ekip yolladı. Ottawa'dan dün yola çıkan ekibin, Cezayir makamlarından bilgi ve belge toplayarak en kısa sürede Kanada'ya dönecekleri kaydedildi.

    Kanada Vatandaşlık ve Göçmenlik Bakanı Jason Kenney de söz konusu iddia ile ilgili şu ana dek kendilerine herhangi bir delil ya da isim gelmediğini açıkladı.

    Bakan Kenney, ister Kanada'da doğup büyümüş olsun, ister sonradan gelip yerleşsin, herhangi bir terör eylemine katılan Kanadalının cezasız kalmayacağını söyledi.

    AA





    Kanada Cezayir'e polis timi yolladı Yorumları