İki yolcu treni çarpıştı, çok sayıda yaralı var   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 01-21-2013 (14:27)   Son Mesaj: 01-21-2013 (14:27)    Cevap: 0    Gösterim: 295  

    01-21-2013

    İki yolcu treni çarpıştı, çok sayıda yaralı var

    İki yolcu treni çarpıştı, çok sayıda yaralı var
    İki yolcu treni çarpıştı, çok sayıda yaralı var

    Viyana'da Westbahnhof ile Hüteldorf istasyonları arasında iki yolcu treni kafa kafaya çarpıştı. Kazada 5'i ağır 25 kişi yaralandı. Kurtarma çalışmaları güçlükle yürütüldü.

    Viyana'da Westbahnhof ile Hüteldorf istasyonları arasında iki yolcu treni kafa kafaya çarpıştı. Kazada 5'i ağır 25 kişi yaralandı. Kurtarma çalışmaları güçlükle yürütüldü. Avusturya Devlet Demir Yolları (ÖBB) Basın Sözcüsü Sarah Nettel, yaptığı açıklamada, meydana gelen kazada çok sayıda yolcunun yaralandığını belirtti.

    İlk yardım ekiplerinin olay yerine ulaştığını ve yaralı yolcuların tedavisine başlandığını ifade eden Nettel, ülkenin batısına ve Avrupa ülkelerine tren seferlerinin gerçekleştiği Westbahnhof ile Hüteldorf güzergahının trafiğe kapatıldığını bildirdi.

    Sabah saat 08.45 sularında meydana gelen kaza nedeni ve yaralı yolcu sayısı konusunda net bir açıklama yapılmadı.

    Ancak edinilen bilgiye göre, kazada 5'i ağır en az 20 kişi yaralandı. Kaza sırasında her iki trenin de tamamen dolu olduğu, büyük pani yaşandığı kaydedildi. Saat 10.30 itibariyle tüm yolcular tahliye edildi.





    İki yolcu treni çarpıştı, çok sayıda yaralı var Yorumları