'Geri dönüyorum çünkü ülkem tehlikede!'   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 01-19-2013 (14:29)   Son Mesaj: 01-19-2013 (14:29)    Cevap: 0    Gösterim: 296  

    01-19-2013

    'Geri dönüyorum çünkü ülkem tehlikede!'

    'Geri dönüyorum çünkü ülkem tehlikede!'
    'Geri dönüyorum çünkü ülkem tehlikede!'

    İtalya Eski Başbakanı Silvio Berlusconi, genel seçimler öncesi vaadleri, siyasi idealleri ve Avrupa'ya bakışı hakkında kesin konuştu.

    İtalya Eski Başbakanı Silvio Berlusconi, genel seçimler öncesi vaadleri, siyasi idealleri ve Avrupa'ya bakışı hakkında kesin konuştu. Mario Monti hükümetine sert eleştrilerde bulunan Berlusconi, seçilirlerse istihdamı arrtırmak ve kayıt dışı ekonomiyi engellemek için vergileri azaltacaklarını belirtti.

    Avrupa Halk Partisi Lideri Joseph Daul'u Monti'ye verdiği destek için suçlayan eski başbakan, Daul'un Berlin'e yaranmak istediğini ima etti.

    İtalyan siyasetçi, Olli Rehn, Jean-Claude Juncker ve Michel Barnier gibi isimleri ise 'yeterince saygın olmamakla' suçladı.

    Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy tutumunu ve Fransa'nın Libya müdahalesini eleştiren Berlusconi, Sarkozy'nin kendisinin Kaddafi ile güçlü bağlarından korktuğu için Libya'ya askeri müdahalede bulunduğunu ileri sürdü.

    Â*

    Â*

    Â*

    EURONEWS





    'Geri dönüyorum çünkü ülkem tehlikede!' Yorumları