Almanya bu inanılmaz soygunla çalkalanıyor   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 01-19-2013 (14:30)   Son Mesaj: 01-19-2013 (14:30)    Cevap: 0    Gösterim: 324  

    01-19-2013

    Almanya bu inanılmaz soygunla çalkalanıyor

    Almanya bu inanılmaz soygunla çalkalanıyor
    Almanya bu inanılmaz soygunla çalkalanıyor

    Almanya'nın başkenti Berlin'de hafta başı filmleri aratmayan bir banka soygunu gerçekleştirildi. Polis, bankanın kasasına doğrudan kazınan tüneli, ilk kez gazetecilere gösterdi.

    Almanya'nın başkenti Berlin'de hafta başı filmleri aratmayan bir banka soygunu gerçekleştirildi. Polis, bankanın kasasına doğrudan kazınan tüneli, ilk kez gazetecilere gösterdi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN GALERİ İÇİN TIKLAYIN Hırsızların aylarca kazdığı tünelin bir ucu başkent Berlin'in Stiglitz mahallesindeki bir garaja, diğer ucu bir bankanın kasasına çıkıyor.

    45 metre uzunluğunda ve neredeyse bir insan boyundaki tünelin son derece profesyonelce kazıldığını belirten Alman polisi, tünelin kolonlarla desteklendiğini belirtti. Hırsızları yakalamak için polisin elinde sadece bu robot resim bulunuyor.

    Delillerin kaybolmaması için basın mensupları tünele sokulmadı.

    Alman polisi, ''Tünelden parmakizi ve DNA toplamayı sürdürüyoruz. Hırsızların tünelde önemli izler bırakmış oldukları kanaatindeyiz'' dedi.

    Alman polisi, bankadan ne miktarda para çalındığı konusunda ise bir açıklama yapmadı.





    Almanya bu inanılmaz soygunla çalkalanıyor Yorumları