İran'dan Türkiye'ye 'istikrar' desteği   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 01-17-2013 (14:31)   Son Mesaj: 01-17-2013 (14:31)    Cevap: 0    Gösterim: 274  

    01-17-2013

    İran'dan Türkiye'ye 'istikrar' desteği

    İran'dan Türkiye'ye 'istikrar' desteği
    İran'dan Türkiye'ye 'istikrar' desteği

    İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mihmanperest, İran'ın, Türkiye'nin istikrar, güvenlik ve toprak bütünlüğünü kendi istikrar ve güvenliği olarak gördüğünü bildirdi.

    İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mihmanperest, İran'ın, Türkiye'nin istikrar, güvenlik ve toprak bütünlüğünü kendi istikrar ve güvenliği olarak gördüğünü bildirdi. İran'ın resmi haber ajansı IRNA'ya göre, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ramin Mihmanperest, Türkiye'deki bazı yayın organlarında PKK'lı üç kadının Paris'te öldürülmesiyle ilgili İran'ı suçlayıcı ifadelerin yer alması üzerine açıklamada bulundu.

    Mihmanperest, ''İran, hükümetler ve halklar arasında barış sağlanmasını sürekli desteklemiştir. Türkiye'de başlayan süreci de desteklemektedir'' ifadesini kullandı.

    ''Siyonistlere yakın basın yayın organlarının Türkiye halkını yıllardır İran'a karşı kötümser yapmaya çalıştığını'' belirten Mihmanperest, "İran, Türkiye'nin istikrar, güvenlik ve toprak bütünlüğünü kendi istikrar ve güvenliği olarak görüyor" dedi.

    Kaynak: AA





    İran'dan Türkiye'ye 'istikrar' desteği Yorumları