İç savaşın yerle bir ettiÄŸi kent: Halep   Konuyu açan: Sondakika   Ä°lk Mesaj: 01-07-2013 (14:27)   Son Mesaj: 01-07-2013 (14:27)    Cevap: 0    Gösterim: 278  

    01-07-2013

    İç savaşın yerle bir ettiği kent: Halep

    İç savaşın yerle bir ettiği kent: Halep
    İç savaşın yerle bir ettiği kent: Halep

    Suriye'deki iç savaştan en çok etkilenen şehirlerin başında Halep geliyor. Şehirde neredeyse vurulmamış bina yok. Halk büyük sıkıntı içerisinde...

    Suriye'deki iç savaÅŸtan en çok etkilenen ÅŸehirlerin başında Halep geliyor. Åžehirde neredeyse vurulmamış bina yok. Halk büyük sıkıntı içerisinde... Halep en ÅŸiddetli çatışmaların yaÅŸandığı ÅŸehir. Bunu her adım başında görmek mümkün...Â*Hastane, cami ve evlerin iç savaşın izlerini taşıdığı ÅŸehirde halk büyük gıda sıkıntısı çekiyor. Az sayıdaki fırınların önünde uzun ekmek kuyrukları var.

    Muhaliflerin kontrolündeki şehirde gıda ve akaryakıt sıkıntısı yaşanıyor.

    Şehrin en büyük hastanelerinden biri olan Şifa Hastanesi, Beşşar Esed'e bağlı ordunun bombardımanı sonucu 2 ay önce yerle bir edilmiş. Tarihi Nur Şahade Camii'de saldırılardan nasibini almış.

    A Haber, çatışmaların gölgesinde yaÅŸam mücadelesi veren Haleplileri görüntüledi.Â*Ä°ÅŸte A Haber Editörü Fatih Er ve kameraman Tufan Güzelgün'ün Halep izlenimleri:





    İç savaşın yerle bir ettiği kent: Halep Yorumları