Esed'in teşekkür ettiği ülkeler   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 01-07-2013 (04:01)   Son Mesaj: 01-07-2013 (04:01)    Cevap: 0    Gösterim: 312  

    01-07-2013

    Esed'in teşekkür ettiği ülkeler

    Esed'in teşekkür ettiği ülkeler
    Esed'in teşekkür ettiği ülkeler

    Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, geçtiğimiz Kasım ayından bu yana ilk defa halka sesleniş konuşması yaptı. Esed'in konuşması, devlet televizyonu tarafından canlı yayınlandı.

    Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, geçtiğimiz Kasım ayından bu yana ilk defa halka sesleniş konuşması yaptı. Esed'in konuşması, devlet televizyonu tarafından canlı yayınlandı. Esed, İran Rusya ve Çin'e bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz. "dedi.

    Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, ülkedeki krizin çözümüne yönelik önerilerde bulundu.

    Başkent Şam'daki opera binasında yaklaşık 2 bin kişilik destekçilerine hitaben yaptığı konuşmada Esed, ''Suriye'ye ihanet etmemiş'' olanlar diye nitelediği kesimlerle diyaloğa açık olduğunu, ancak ''batı kuklası'' olarak nitelendirdiği ve ''terörist'' dediği muhaliflerle görüşmeye kapalı olduğunu ifade etti.

    ''Biz efendilerle görüşürüz, kullarla değil'' ve ''muhalif ve muvafık kesimlerle görüşmeler sadece dahilde olur'' sözleriyle ülke dışındaki muhalif hareketlerle görüşmeye açık olmadığını ifade etti.





    Esed'in teşekkür ettiği ülkeler Yorumları