Suriye'de yaralananların zor anları!   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 12-24-2012 (13:30)   Son Mesaj: 12-24-2012 (13:30)    Cevap: 0    Gösterim: 332  

    12-24-2012

    Suriye'de yaralananların zor anları!

    Suriye'de yaralananların zor anları!
    Suriye'de yaralananların zor anları!

    Suriye'de hedef gözetmeksizin sivil halka ateş eden Esed'e bağlı keskin nişancıların halkı nasıl vurduğu saniye saniye görüntülendi.

    Suriye'de hedef gözetmeksizin sivil halka ateş eden Esed'e bağlı keskin nişancıların halkı nasıl vurduğu saniye saniye görüntülendi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Görüntülerde sokak ortasında keskin nişancıların hedefi olan bir sivil, hareketsiz durarak kurşunlardan korunmaya çalışıyor. Daha sonra kaçmaya çalışan şahıs, peş peşe gelen kurşunlara hedef oluyor.
    Halep'in Selahaddin semtinde kaydedilen görüntülerde, sokakta yürüyen şahıs keskin nişancıların hedefi oluyor. Şahıs kendisini yere atarak hareketsizce bekliyor.

    Çevredekilerin yönlendirmesi ile yerinde sürüklenen şahısın üzerine kurşunlar yağıyor. Daha fazla kurşuna hedef olmamak için son bir çare ayağa kalkarak kaçmaya çalışan şahıs, keskin nişancı tarafından vurularak yere seriliyor. Göğsü, ayağı ve kolundan yaralanan kişi daha sonra muhalif askerler tarafından çekilerek, keskin nişancının göremeyeceği bir noktaya sürükleniyor.

    Kaynak: CİHAN





    Suriye'de yaralananların zor anları! Yorumları