Toz bulutu Erbil'i esir aldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-17-2012 (13:25)   Son Mesaj: 12-17-2012 (13:25)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    12-17-2012

    Toz bulutu Erbil'i esir aldı

    Toz bulutu Erbil'i esir aldı
    Toz bulutu Erbil'i esir aldı

    Irak'ın kuzeyindeki Erbil şehrinde etkili olan toz bulutu kentti adeta esir aldı. Basra Çölü ve Suriye üzerinden gelen toz bulutları, şehirde hayatı olumsuz etkiliyor.

    Irak'ın kuzeyindeki Erbil şehrinde etkili olan toz bulutu kentti adeta esir aldı. Basra Çölü ve Suriye üzerinden gelen toz bulutları, şehirde hayatı olumsuz etkiliyor. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Toz bulutu sebebiyle dün bazı uçak seferleri ise yapılamadı. Dün akşam saatlerinde başlayan ve bugün de etkisini sürdüren toz bulutu, kentte yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

    Erbil Trafik Polisi görevlileri, sürücülerin sis lambalarını yakmaları ve yavaş seyretmeleri konusunda sürekli uyarı yaparken, sağlık görevlileri mecburi olmadıka çocukları dışarı çıkartmayın uyarısı yaptı.
    Doktorlar, astım, kalp ve solunum yolu hastalığı bulunanlar ile yaşlıların da toz bulutuna dikkat etmeleri gerektiğini duyurdu.

    Kaynak: CİHAN





    Toz bulutu Erbil'i esir aldı Yorumları