'Ä°srail tarafından engellendim'   Konuyu açan: Saatte1   Ä°lk Mesaj: 12-17-2012 (13:27)   Son Mesaj: 12-17-2012 (13:27)    Cevap: 0    Gösterim: 345  

    12-17-2012

    'İsrail tarafından engellendim'

    'İsrail tarafından engellendim'
    'İsrail tarafından engellendim'

    Filistin İslami Cihad Hareketi Lideri Ramazan Abdullah Şallah, ''Gazze'ye gitmemek benim kişisel kararım değildi, İsrail tarafından engellendim'' dedi.

    Filistin Ä°slami Cihad Hareketi Lideri Ramazan Abdullah Åžallah, ''Gazze'ye gitmemek benim kiÅŸisel kararım deÄŸildi, Ä°srail tarafından engellendim'' dedi. Ä°srail'in son Gazze saldırısında, Hamas ile Gazze'yi savunan Filistin Ä°slami Cihad Hareketi Lideri Ramazan Abdullah Åžallah,Â*''Gazze'de yaÅŸanan sadece sınırlı bir saldırı deÄŸil, tam anlamıyla bir savaÅŸtı. Sonuç, kesinlikle Filistin halkının zaferidir. DireniÅŸ grupları, düşmanın hedeflerini boÅŸa çıkarmıştır. DireniÅŸ grupları, Tel Aviv'i vurduÄŸunda caydırıcı gücü çöken siyonistler, kara harekatı tehdidini uygulamaktan vazgeçti çünkü her halükarda vereceÄŸi kayıplara katlanamazlardı. Son Gazze savaşı, siyonist düşmanla mücadele tarihinde önemli merhaledir ve gelecekte Filistin davasına büyük etkileri olacaktır'' diye konuÅŸtu.

    Halid Meşal ile Gazze'ye gitmek istediğini hatırlatan Şallah, ''Mısırlı kardeşlerim, İsrail'in ben ve yardımcım Ziyad en-Nehhale'nin girişini kabul etmediklerini ve 'böyle bir şey olursa ateşkesi iptal edeceklerini' söylediğini belirtti. Yani bizi tehdit ettiler'' dedi.

    Şallah, şöyle devam etti:
    ''Ayrıca Hamas'tan Salih el-Aruri'nin de Gazze'ye girmesine izin verilmedi. Öyle zannediyorum ki Mısırlılar, İsrail tarafından ciddi bir tehdit aldı. Halid Meşal, bunu Mısırlılardan duyduğunda üzüldüğünü ve bunun bir veto olduğunu söyledi. Yani Gazze'ye gitmemek, benim kişisel kararım değildi. İsrail tarafından engellendim.
    İşgalciler, Gazze de dahil hala Filistin topraklarının her karışında egemenliğini sürdürüyor. Gazze anahtarları, İsrail'in elinde olan büyük bir hapishaneden ibarettir.''

    Kaynak: AA





    'İsrail tarafından engellendim' Yorumları