Esed varil bombaları yağdırıyor   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 12-11-2012 (13:28)   Son Mesaj: 12-11-2012 (13:28)    Cevap: 0    Gösterim: 382  

    12-11-2012

    Esed varil bombaları yağdırıyor

    Esed varil bombaları yağdırıyor
    Esed varil bombaları yağdırıyor

    Suriye'deki ordu birlikleri tarafından helikopter ve uçaklardan atılan 'varil' bombaları ile keskin nişancıların açtığı ateş sonucu yaralanan 9 Suriyeli daha Kilis'e getirildi.

    Suriye'deki ordu birlikleri tarafından helikopter ve uçaklardan atılan 'varil' bombaları ile keskin nişancıların açtığı ateş sonucu yaralanan 9 Suriyeli daha Kilis'e getirildi. Suriye'nin ekonomik başkenti Halep ve çevresinde Suriye ordu birlikleri ile Özgür Suriye Ordusu arasında şiddetli çatışmalar sürerken, Suriye Hava Kuvvetleri tarafından varil, gaz tenekesi, teneke soba ve zeytinyağı tenekelerine doldurdukları el yapımı bombaları helikopter ve uçaklar ile rast gele Suriyelilerin üzerine atıyor.

    Gerek varil bombaları gerekse keskin nişancıların açtığı ateş sonucu yaralanan 9 Suriyeli, ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi. Sağlık durumu ağır olanlar ise, çevre illere gönderildi.





    Esed varil bombaları yağdırıyor Yorumları