Şok sözler: Meşal'i öldürmek için tarihi fırsat   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 12-09-2012 (13:29)   Son Mesaj: 12-09-2012 (13:29)    Cevap: 0    Gösterim: 475  

    12-09-2012

    Şok sözler: Meşal'i öldürmek için tarihi fırsat

    Şok sözler: Meşal'i öldürmek için tarihi fırsat
    Şok sözler: Meşal'i öldürmek için tarihi fırsat

    İsrailli siyasetçiden tüyler ürperten tehdit! Shaul Mofaz, Meşal'in 45 yıl aradan sonra Gazze'ye gelişi için kan donduran ifadeler kullandı.

    İsrailli siyasetçiden tüyler ürperten tehdit! Shaul Mofaz, Meşal'in 45 yıl aradan sonra Gazze'ye gelişi için kan donduran ifadeler kullandı. İsrail Meclisi'nde en çok sandalyeye sahip muhalif Kadima Partisi lideri Shaul Mofaz , Hamas'ın siyasi büro şefi Halid Meşal 'in Gazze'ye gelişini "suikast için kaçırılmayacak bir fırsat" şeklinde değerlendirdi.

    Mofaz, "İsrail, yılanın başını kesmek için büyük bir şans yakalamıştır, Meşal'e en yakın zamanda Gazze'yi terk etmesini öneririm" ifadelerini kullandı. Mofaz sözlerine şöyle devam etti:

    "İsrail zayıflamaya devam ederse Meşal'i (Filistin Devlet Başkanı Mahmud) Abbas'ı birkaç yıl içinde Batı Şeria'da ziyaret ederken göreceksiniz. Biz buna izin vermemeliyiz, Meşal ölümü hak etmiş biridir."

    Kadima Partisi lideri Mofaz, İsrail'le Filistinli gruplar arasındaki ateşkese ilişkin, "Bu turun galibi Hamas, kaybedeni ise İsrail'dir" demişti.





    Şok sözler: Meşal'i öldürmek için tarihi fırsat Yorumları