Suriye savaş uçağı Rasulayn'ı bombaladı   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 12-03-2012 (13:29)   Son Mesaj: 12-03-2012 (13:29)    Cevap: 0    Gösterim: 537  

    12-03-2012

    Suriye savaş uçağı Rasulayn'ı bombaladı

    Suriye savaş uçağı Rasulayn'ı bombaladı
    Suriye savaş uçağı Rasulayn'ı bombaladı

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçe sınırındaki Resulayn kentini Esad güçleri tarafından savaş uçaklarıyla bombalandı. Ceylanpınar ilçesinde büyük tedirginlik yaşandı.

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçe sınırındaki Resulayn kentini Esad güçleri tarafından savaş uçaklarıyla bombalandı. Ceylanpınar ilçesinde büyük tedirginlik yaşandı. Muhammed Taşçılar'ın haberi

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine sınıra sıfır noktada bulunan ve muhaliflerin ele geçirdiği Rasulayn kenti, bugün de bombalandı. Esad'a bağlı savaş uçakları ilk olarak Rasulayn semalarında keşif uçuşu yaptı. Bu sırada ilçe kontrolünü elinde bulunduran muhalifler ise karadan Uçaksavar ve ağır silahlarla uçağı düşürmek için ateş açtı. Muhaliflerin yerlerini tespit eden askeri uçak ise tespit etiği noktaları bombaladı.

    EV VE İŞ YERLERİ HASAR GÖRDÜ
    Sınırın Türkiye tarafında ise büyük tedirginlik ve korku yaşandı. Rasulayn ilçesini bombalayan savaş uçaklarının şarapnel parçalarının Türkiye sınırını aştığı iddia edildi. Ceylanpınar'da çok sayıda ev ve iş yerinin camları kırıldı.

    CEYLANPINAR'DA BÜYÜK KORKU
    Yaklaşık bir haftadır sessizliğin hakim olduğu Suriye'nin yeniden savaş uçakları tarafından bombalanması ilçede büyük panik yaşattı. Sınıra yakın okullarda eğitim gören öğrencilerinde bombalama anında okullarında olduğu öğrenildi. Rasulayn ilçesinde yaralı ve ölülerin olduğu öğrenildi. Yaralılardan bazıları sınıra gelerek Türkiye'ye sığındı. Yaralılar sınırda bekleyen ambulanslarla Ceylanpınar devlet hastanesine oradanda Şanlıurfa'da ki hastanelere sevk edildi.

    Suriye savaş uçağı Rasulayn'ı bombaladı

    Kaynak: Haber7





    Suriye savaş uçağı Rasulayn'ı bombaladı Yorumları