Bosna-Hersek'deki kazada baÅŸbakan yardımcısı yaralandı   Konuyu açan: Sondakika   Ä°lk Mesaj: 12-01-2012 (13:25)   Son Mesaj: 12-01-2012 (13:25)    Cevap: 0    Gösterim: 311  

    12-01-2012

    Bosna-Hersek'deki kazada başbakan yardımcısı yaralandı

    Bosna-Hersek'deki kazada başbakan yardımcısı yaralandı
    Bosna-Hersek'deki kazada başbakan yardımcısı yaralandı

    Bosna-Hersek Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Nikola Şpiriç, trafik kazasında yaralandı. Ülkenin kuzeyindeki Drvar şehrinde bulunan Şpiriç'in makam aracına başka bir araç çarptı. Kazadan yaralı kurtulan Şpiriç ve şoförü Banya Luka Kliniği'ne kaldırıldı.

    Bosna-Hersek Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Nikola Şpiriç, trafik kazasında yaralandı. Ülkenin kuzeyindeki Drvar şehrinde bulunan Şpiriç'in makam aracına başka bir araç çarptı. Kazadan yaralı kurtulan Şpiriç ve şoförü Banya Luka Kliniği'ne kaldırıldı. Banya Luka Kliniği sözcüsü Tamara Radloviç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastaneye yaralı olarak getirilen Şpiriç'in hayati tehlikeyi atlattığını söyledi.

    Bakan Şpiriç'in gece kliniğe vücudunda ciddi yaralar içerisinde getirildiğini belirten Radloviç, yapılan müdahalenin ardından Şpiriç'in durumunun normale döndüğünü, tedavisine devam edildiğini belirtti.

    Bosna-Hersek BaÅŸbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı olan Åžpiriç, aynı zamanda, baÅŸkanlığını ayrılıkçı söylemleriyle bilinen Bosnalı Sırplar'ın lideri Milorad Dodik'in yaptığı Bağımsız SosyalÂ*Demokratlar BirliÄŸi Partisi'nin (SNSD) de baÅŸkan vekilliÄŸi görevini yürütüyor.

    Kaynak: AA





    Bosna-Hersek'deki kazada başbakan yardımcısı yaralandı Yorumları