Almanya'da İsrail'in saldırılarını kınandı   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 11-25-2012 (13:28)   Son Mesaj: 11-25-2012 (13:28)    Cevap: 0    Gösterim: 305  

    11-25-2012

    Almanya'da İsrail'in saldırılarını kınandı

    Almanya'da İsrail'in saldırılarını kınandı
    Almanya'da İsrail'in saldırılarını kınandı

    Almanya'da Bremen sivil toplum kuruluşları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermek için miting düzenledi.

    Almanya'da Bremen sivil toplum kuruluşları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermek için miting düzenledi. Saldırılar, Alman ve göçmen kökenli 300 civarında göstericinin Bremen Eyalet Meclisi önünde yaptıkları miting ile kınandı.

    Bremen'de faaliyet gösteren Filistin kuruluşları tarafından düzenlenen ve İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG), Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Mevlana Cami Derneği, Arap Kültür Toplumu ile savaşa karşı olan Alman kuruluşları Bremen Yüksek Okulu Yakındoğu Grubu (NHGB) ve Bremen Barış Forumu tarafından desteklenen mitingde yapılan konuşmalarda, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durdurulması istendi.

    İki saat süren gösteride, Filistin bayrakları ve İsrail'i kınayan dövizler yer aldı. Etkinliği destekleyen kuruluş temsilcilerinin konuşmalarında, 14 Kasım 2012 tarihinden itibaren İsrail askerlerinin, Gazze'ye hava, deniz ve karadan yağdırdığı bombalarla daha çok sivil halkı yok ettiği vurgulandı.

    Konuşmacılar, ''Filistin'deki İsrail işgalini derhal sonlandırın, Gazze'ye uygulanan tüm ambargoları kaldırın, İsrail'in Gazze topraklarından çekilmesini sağlayın'' şeklinde sloganlar attı.

    Miting, yapılan toplu dua ile son buldu.

    Kaynak: AA





    Almanya'da İsrail'in saldırılarını kınandı Yorumları