Suriye'ye silah gönderen fabrikada ÅŸok cinayet   Konuyu açan: Saatci   Ä°lk Mesaj: 11-22-2012 (13:30)   Son Mesaj: 11-22-2012 (13:30)    Cevap: 0    Gösterim: 316  

    11-22-2012

    Suriye'ye silah gönderen fabrikada şok cinayet

    Suriye'ye silah gönderen fabrikada şok cinayet
    Suriye'ye silah gönderen fabrikada şok cinayet

    Rusya'dan Suriye'ye sivil uçakla gönderilen ve Türkiye tarafından Ankara'ya indirilerek el konan askeri elektronik donanımın üretildiği Tula şehrindeki fabrika yöneticilerinden Vyaçeslav Truhaçev'in suikast sonucu öldürüldü.

    Rusya'dan Suriye'ye sivil uçakla gönderilen ve Türkiye tarafından Ankara'ya indirilerek el konan askeri elektronik donanımın üretildiÄŸi Tula ÅŸehrindeki fabrika yöneticilerinden Vyaçeslav Truhaçev'in suikast sonucu öldürüldü. Hürriyet Gazetesi'nden Nerdun HacıoÄŸlu'nun haberine göreÂ*Rusya SoruÅŸturma Komitesi tarafından basına yapılan açıklamada "Konstruktorskoye Büro Priborostroyeniye" (KBP) fabrikasında Müdür Yardımcısı görevinde bulunan 58 yaşındaki Vyaçeslav Truhaçev, ÇarÅŸamba akÅŸamı iÅŸ çıkışı kiralık katil tarafından öldürüldüğünü haber verdi.

    Görgü tanıklarına göre Tula ÅŸehrinin en iÅŸlek caddesi üzerinde yürümekte olan silah fabrikası yöneticisi alnının tam ortasına isabet eden mermi ile hayatını kaybetti.Â*Fabrikadaki çalışma arkadaÅŸları cinayeti son derece esrarengiz olay olarak tanımlandı.

    Rusya savunma sanayisinin kısa ve orta menzilli silahlarda önde gelen üreticisi sayılan KBP, "Pantsir" uçak savar sistemlerinin de üretildiği fabrika...





    Suriye'ye silah gönderen fabrikada şok cinayet Yorumları