Mursi, Fransa Cumhurbaşkanı ile görüştü   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 11-16-2012 (03:02)   Son Mesaj: 11-16-2012 (03:02)    Cevap: 0    Gösterim: 327  

    11-16-2012

    Mursi, Fransa Cumhurbaşkanı ile görüştü

    Mursi, Fransa Cumhurbaşkanı ile görüştü
    Mursi, Fransa Cumhurbaşkanı ile görüştü

    Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Ürdün Kralı Abdullah'ı telefonla arayarak, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını görüştüğü bildirildi.

    Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Ürdün Kralı Abdullah'ı telefonla arayarak, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını görüştüğü bildirildi. Mısır Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Yasir Ali, AA muhabirine yaptığı açıklamada ''Mursi, Fransız mevkidaşı Hollande ve Kral Abdullah'la, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları bir an önce durdurması ve Gazze halkına destek olmak amacıyla telefon görüşmesi yaptı'' dedi.

    Mısır'ın, saldırıların sona ermesi yönündeki çabalarının süreceğini belirten Ali, ''Mısır Başbakanı Hişam Kandil'in yarın Gazze'ye düzenleyeceği ziyaret aracılığıyla Gazze halkına verdiğimiz önemi bir kez daha göstereceğiz'' şeklinde konuştu.

    Kaynak: AA





    Mursi, Fransa Cumhurbaşkanı ile görüştü Yorumları