Rusya'da akıl almaz kaza   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 11-09-2012 (00:40)   Son Mesaj: 11-09-2012 (00:40)    Cevap: 0    Gösterim: 367  

    11-09-2012

    Rusya'da akıl almaz kaza

    Rusya'da akıl almaz kaza
    Rusya'da akıl almaz kaza

    Rusya'nın Rostov bölgesindeki karayolunda bir araç takla attı. Kazada can kaybı olmazken, araçta bulunan bir kadın kazanın etkisiyle aracın arka camdan savruldu.

    Rusya'nın Rostov bölgesindeki karayolunda bir araç takla attı. Kazada can kaybı olmazken, araçta bulunan bir kadın kazanın etkisiyle aracın arka camdan savruldu. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Rostov bölgesine bağlı Taganrog şehri yakınlarında meydana gelen kaza bir aracın kamerasından saniye saniye yansıdı.

    Görüntüde, araçlar trafikte seyir halindeyken bir araç önündeki ticari taksiyi sıkıştırmaya başlıyor. Taksiye iyice yaklaşan araç fazla sağa yanaşınca önce kaldırıma çıktı, ardından bir kayaya çarparak takla attı.

    Bu sırada aracın camları parçalanırken, arka koltukta oturan bir kadın camdan dışarı savruldu. Kazazedelere çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.



    Kaynak: CİHAN





    Rusya'da akıl almaz kaza Yorumları